Vanden Borre in de bres voor Mitrovic

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Vanden Borre in de bres voor Mitrovic
Foto: © photonews

Aleksandar Mitrovic stond de voorbije weken in het oog van een Brusselse storm. Anthony Vanden Borre maakt zich echter geen zorgen over de jonge Serviër. "Ik kom ook snel bij, maar Mitrovic verzorgt zich wel goed."

Vooral het gewicht van Aleksandar Mitrovic was de voorbije weken voer voor tal van discussies. Volgens velen sleurt de 19-jarige Serviër enkele kilootjes te veel mee. "Maar ik moet ook constant op mijn gewicht letten", vertelt Anthony Vanden Borre in Sport/Voetbalmagazine. "Er wordt gezeurd over zijn gewicht, maar hij verzorgt zich wel goed."

De oplossing van het probleem is nochtans simpel: Mitrovic moet doelpunten maken. "Ik probeer hem alleszins te overtuigen dat hij zich geen zorgen moet maken", gaat de flankverdediger verder. "Ik ben alleszins van plan om hem de goede passes te geven. Iedereen moet hem helpen. Aleksandar is echt een goede gast."

Het is een goed teken dat hij spelers in het Frans begint uit te kafferen

"Al denk ik dat hij zich een beetje eenzaam voelt in Brussel", besluit Vanden Borre. "Hij gaat niet vaak op stap en heeft het lastig om zich open te stellen. Nochtans is zijn Engels volgens mij goed genoeg. Zelfs in het Frans begint het ondertussen te beteren. Hij begint zelfs al spelers uit te kafferen. Dat is een goed teken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties