Jan Mulder haalt fors uit: "Blatter is een sportieve Poetin"

Jan Mulder haalt fors uit: "Blatter is een sportieve Poetin"
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Mulder was vandaag een graag geziene gast op de Boekenbeurs in Antwerpen. Hij signeerde er zijn boek 'Tot u spreekt Jan Mulder' en pleegde ondertussen een aantal krasse quotes in het radioprogramma Touché. En of het soms raak was!

Over jeugdopleidingen: "Een goede jeugdopleiding is zinloos geworden. Als je ziet dat een kind van zeven al drie miljoen euro krijgt, dat is een beetje wansmakelijk."

Over vreemde kapsels: "Zo'n Balotelli ... ik zag hem gisteren weer met zo'n karweizaadveld ... omzoomd door te kort geschoren huid ... onsmakelijk gedoe, lijkt jou dat mooi?"

Tijdens WK 1978 werden mensen afgemaakt tijdens de wedstrijden

Als het ging over het WK 2018 in Rusland werd Mulder vinniger: "Wij gingen naar het WK 1978 in Argentinië. Toen werden mensen in de hoofdstraten van Buenos Aires gewoon afgemaakt. We hoorden dat er onder het stadion gevangen gemarteld werden, omdat het geluid van het voetbal dat oversteeg."

"Ik wil niet zeggen dat Rusland zo erg is, maar de manier waarop Poetin via een omweg weer president is geworden. De toekenning van Olympische Spelen, WK's en dat soort toernooien zou strenger moeten worden bekeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties