Nacer Chadli enorm gelukkig met prestatie Tottenham

Jeroen Evens
| 1 reacties
Nacer Chadli enorm gelukkig met prestatie Tottenham
Foto: photonews

Tottenham, met Vertonghen en Chadli in de basis, ging vandaag winnen op het veld van Aston Villa. The Spurs kwamen op achterstand, maar Chadli en Kane bezorgden hun ploeg toch de drie punten. "Daar ben ik heel blij mee," vertelt Chadli aan Spurs TV, "de goal had veel impact op de wedstrijd."

Chadli zorgde in een zinderend slot voor de gelijkmaker. “De goal gaf ons genoeg moed om nog een keer te scoren, en zo de wedstrijd te winnen” analyseert de Luikenaar zijn doelpunt. “Ik had de hele wedstrijd het gevoel dat we konden winnen. Na de 1-1 geloofden we er nog meer in.”

Het werd uiteindelijk een open wedstrijd op het veld van zijn kameraad Benteke. “We hadden veel kansen op 1-0, maar zij maakten die goal. Daarom moeten we scherper zijn in elke linie” analyseert Chadli.

De Belg scoort vlot in de Premier League, vandaag tekende hij voor zijn vijfde in negen wedstrijden. “Daar ben ik heel blij mee” licht Chadli toe met een glimlach, “Ik wil goed spelen om élke week de drie punten te winnen. Dat is het allerbelangrijkste.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties