Duchâtelet blijft Luzon verdedigen: "Hij heeft vorig jaar kampioen gespeeld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Duchâtelet blijft Luzon verdedigen: "Hij heeft vorig jaar kampioen gespeeld"
Foto: © photonews

Roland Duchâtelet maakte vanmorgen bekend dat interim-coach Ivan Vukomanovic aanblijft tot de rest van dit seizoen. Daarmee trok de Standard-voorzitter een streep onder de moeilijke periode waarin zijn club was verzeild geraakt.

Enkele weken terug escaleerde het supportersprotest in de thuismatch tegen Zulte Waregem. "Dat was een zéér spijtige zaak. Tegen een ploeg supporteren vind ik niet normaal, aldus Duchâtelet op Sporza. "Dat is een van de redenen waarom we Axel Lawarée bij de club hebben gehaald. Hij begrijpt de supporters beter dan ik. Hij heeft de relatie met de spelers ook als speler meegemaakt."

Tegen een ploeg supporteren vind ik niet normaal

De sterke man van de Luikenaars blijft wel achter Guy Luzon staan. Hij stelde vorig seizoen de Israëliër, die nu mee voor de analyses zorgt van de zusterclubs, aan als nieuwe T1. "Eigenlijk heeft hij vorig seizoen kampioen gespeeld", meent Duchâtelet. "In die zin heeft hij te weinig krediet gekregen van de fans. En vooral van de pers, want die heeft de supporters beïnvloed. Voor de match tegen Oostende (3-5 verlies, nvdr.) was hij veel te optimistisch. Daar heeft hij veel krediet verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties