Reactie Vazquez' recept voor groepswinst: "Niet verliezen in Torino, winnen van HJK"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vazquez' recept voor groepswinst: "Niet verliezen in Torino, winnen van HJK"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez liet het scoren dan wel aan (hoofdzakelijk) Lior Refaelov over, maar de Catalaan was ook vanavond dé onbetwiste kapitein van het blauw-zwarte schip. "En we mogen allemaal enorm trots zijn op deze prestatie", beloont hij zijn matrozen met een welverdiend schouderklopje.

Cédric De Volder in Kopenhagen

Lior Refaelov zorgde vanavond dan wel voor drie mooie doelpunten, maar dé actie van de avond leverde geen feestje op. Het moet gezegd: de aanname, het opwippertje én de afwerking van Victor Vazquez waren weergaloos. Enig probleem: het doelhout stond in de weg.

"We speelden nochtans als echte killers", aldus Vazquez. "Refaelov had een ongelooflijke avond. Ik ben gelukkig in zijn plaats. Lior miste de wedstrijd van afgelopen zondag bij Sporting Charleroi (door buikgriep, nvdr.) en dan is het leuk om op die manier terug te komen. Het is niet niets om drie doelpunten te scoren op Europees niveau, hoor."

Het is niet evident om buitenshuis zo'n wedstrijd te spelen

"We mogen allemaal trots zijn op deze prestatie", gaat het jeugdproduct van FC Barcelona onverstoord verder. "We hebben niet alleen op aanvallend vlak goed gevoetbald, maar ook defensief zat het slot op de deur. Het is belangrijk om in zo'n wedstrijden ook de nul op het bord te houden."

Torino FC verloor vanavond op het veld van HJK. Gevolg: Club staat op de eerste plaats in groep B. "Nu is het de bedoeling om niet te verliezen in Turijn", besluit Vazquez. "En als we dan de punten thuis houden tegen Helsinki is die eerste plaats binnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties