Del Bosque geeft Mourinho zijn zin

Del Bosque geeft Mourinho zijn zin
Foto: © SC

Bondscoach Vicente Del Bosque heeft blijkbaar toch wat schrik van José Mourinho. Hij liet Diego Costa immers in Engeland nadat de manager van Chelsea daar al eerder eens om gevraagd had.

De vorige keer ging Del Bosque daar niet op in en kwam Costa geblesseerd terug van de interlandbreak. Ondertussen is hij weer hersteld, maar Mourinho vroeg om hem nog niet op te roepen en daar gaf de Spaanse bondscoach gehoor aan. Del Bosque verraste trouwens met zijn selectie want ook David Silva en Rodrigo zijn er niet bij. Ignacio Camacho (Málaga), José Callejón (Napoli), Nolito (Celta de Vigo) en Álvaro Morata (Juventus) zijn dan weer allen nieuwkomers.

"Ik denk dat Diego Costa half november weer op en top in orde is om in actie te komen voor het nationale elftal", zei Mourinho. "Dat weet ik zeker. Onze medische staf zal hem weer helemaal oplappen en dan is hij tegen die tijd weer perfect in orde. Ik zie hem dan wel weer terug als het mag van Spanje, wanneer hij vrije tijd heeft", aldus een sarcastische Special One.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties