Reactie Hasi verrast: "Dodelijk efficiënt? We hadden even veel kansen als Gent"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 46 reacties
Hasi verrast: "Dodelijk efficiënt? We hadden even veel kansen als Gent"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De partij tussen AA Gent en Anderlecht kon helemaal anders uitdraaien. Gent miste een pak kansen en Anderlecht was dodelijk efficiënt. Voor de rust maakte het de enige kans meteen af. Besnik Hasi zag dat toch even anders.

Sander De Graeve in Gent

"Dodelijk efficiënt? Het is niet zo dat we elke kans afgemaakt hebben, hé. We hadden even veel kansen als AA Gent", reageerde Hasi ietwat geprikkeld op een vraag op de persconferentie. "Zij scoren niet, wij scoren wel. Zo simpel is het."

Hein Vanhaezebrouck had het wel over de gemiste kansen. "Als we die kansen voor de rust afmaken, spelen we die match dood en eten we Anderlecht op. Het is het verhaal van het seizoen. Wij hebben geen zes internationals, wij hebben belofte-internationals. Die zijn nog aan het leren en moeten nog groeien."

Als we scoren, eten we Anderlecht op

Vanhaezebrouck praat normaal gezien nooit over spelers die er niet bij zijn, maar doet dat nu toch. "Met wat meer ervaring kunnen ze doorgroeien naar dat niveau. We hebben wel ervaring in de ploeg, maar het meeste daarvan is geblesseerd. Nu ook Milicevic en Soumahoro uitvielen, zitten we aan zeven, acht geblesseerden. Dat is toch veel."

"We hebben het goed gedaan met zij die er waren. We hebben het goed gedaan én we waren beter dan Anderlecht. We scoorden echter niet. We vergaten hem binnen te leggen. Bij de eerste tegenstoot konden zij scoren. We hebben twee werkpunten. We moeten zelf makkelijker scoren en minder goals slikken. We pakken er niet veel, maar minstens de helft is vermijdbaar", luidde de analyse van Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties