Van Geneugden kijkt met lede ogen toe: "Wedstrijd weggegeven in twee minuten"

Van Geneugden kijkt met lede ogen toe: "Wedstrijd weggegeven in twee minuten"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren bengelt na de heenronde in de kelder van de Jupiler Pro League. Het team van Ronny Van Geneugden kende dit seizoen enkele opflakkeringen, maar in de Wase derby tegen Lokeren gaf Beveren niet thuis.

Lokeren kwam nauwelijks in de problemen tegen Beveren, al zat er volgens Van Geneugden in het begin van de match meer in voor zijn jongens. “Het balbezit was duidelijk voor Lokeren, maar eigenlijk hadden we de wedstrijd aanvankelijk wel onder controle, vind ik.”

Het was op het uur dat het flink fout liep voor de bezoekers. “We geven de wedstrijd volledig weg in amper twee minuten tijd. Lokeren pakte het heel volwassen aan en slaagde er plots in om van 1-0 naar 3-0 te gaan. Als je dan een blik werpt op het scorebord, dan weet je dat het moeilijk wordt.”

Ik probeerde nog voor aanvallende impulsen te zorgen

Van Geneugden probeerde het roer nog om te gooien, maar zijn wissels brachten geen zoden aan de dijk. “Met Destorme en Vukusic wilde ik nog voor aanvallende impulsen zorgen, maar de bal viel uiteindelijk niet meer goed. Al bij al vind ik 3-0 een overdreven uitslag”, besluit de veldheer van de Leeuwen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties