Reactie Wilmots reageert op uitlatingen Courtois: "Misschien is het ook een beetje mijn schuld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Wilmots reageert op uitlatingen Courtois: "Misschien is het ook een beetje mijn schuld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois was vlak na de wedstrijd allesbehalve positief over de prestatie van de Rode Duivels. Volgens onze nationale doelman hadden sommige spelers geen zin om te lopen. "Maar dat heb ik niet gezien", aldus Marc Wilmots.

Cédric De Volder in Brussel

De eerste woorden van Thibaut Courtois na het laatste fluitsignaal van Antony Gautier waren meer dan duidelijk. De doelman was allesbehalve tevreden over de prestatie van sommige Rode Duivels. "We krijgen zondag een pak slaag van Wales als we op deze manier spelen", aldus Courtois. "Als je geen zin meer hebt om te lopen, moet je niet spelen. En dan heb ik het niet alleen over de defensie, hé."

"Het klopt dat Thibaut vanavond geen kou zal gehad hebben", aldus Marc Wilmots. "Ik ben natuurlijk ook niet blind en besef maar al te goed dat we veel te veel kansen hebben weggegeven. Maar in een vriendschappelijke wedstrijd wordt er nu eenmaal gewisseld en geprobeerd, hé. Bovendien wil ik benadrukken dat we zelf een twaalftal kansen hebben afgedwongen en de wedstrijd hebben gewonnen met 3-1."

Wilmots: "Niemand gezien die geen zin had om te voetballen"

"Maar ik heb niemand gezien die geen zin had om te voetballen", verdedigt de selectieheer zijn troepen. "Maar misschien is het allemaal ook wel een beetje mijn schuld. Ik heb na de pauze voor drie spitsen gekozen en daar Adnan Januzaj en Dries Mertens nog eens bijgezet. We gaan de beelden de komende dagen nog eens herbekijken met de groep en de foutjes zoeken om ervoor te zorgen dat het zondag niet opnieuw zal gebeuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties