Wat maken Spanje, Zweden, Engeland & co klaar?

Wat maken Spanje, Zweden, Engeland & co klaar?
Foto: © photonews

Morgen gaan de Rode Duivels op zoek naar puntengewin tegen Wales, maar ook vandaag staan er al een aantal leuke duels op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa.

Groep C: Stoomt Slovakije door?

In groep C blijft Slovakije het voornaam doen. Houden ze het maximum vast op bezoek bij het Macedonië van Besart en Trajkovski? Zoja, dan zetten ze meteen Spanje en Oekraïne verder onder druk.

Die spelen tegen respectievelijk Wit-Rusland en Luxemburg. Haalbare kaarten, maar er is in deze campagne al meer verrassends gebeurd.

Groep E: Zwitserland onder druk?

In groep E zou Engeland wel eens nu al op weg zijn naar groepswinst. Bij winst tegen Slovenië zou het met het maximum wel eens zes punten voorsprong kunnen pakken op alle concurrenten. Stel je voor!

Voor Zwitserland is het nu thuis tegen Litouwen echt van moeten om nog aansluiting te vinden bovenin. Estland gaat in San Marino op zoek naar een tweede zege in de poule. 

Groep G: topper in Zweden

De groep van Zweden en Oostenrijk blijft vooralsnog zeer spannend. Zlatan en co moeten op bezoek bij Montenegro best winnen om de kansen gaaf te houden op het EK, terwijl Oostenrijk en Rusland ook een belangrijk duel zullen uitvechten bovenaan.

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van de Litouwers kan van je gratis bonus van 60 euro al 720 euro maken. En wat als Liechtenstein of Wit-Rusland kunnen stunten? Nog eens een veelvoud! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties