Zaterdag Lazic in doel bij Lokeren?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Zaterdag Lazic in doel bij Lokeren?
Foto: © Photonews

Barry Boubacar Copa speelde gisteravond niet mee bij Ivoorkust. De doelman van Lokeren zou een blessure aan de rug hebben. Met ook Verhulst nog in de lappenmand zou het dus kunnen dat Jugoslav Lazic tussen de palen staat tegen Westerlo.

Door Sander De Graeve

"Copa speelde niet door een blessure aan de rug", aldus Peter Maes. Hij hoopt wel dat zijn doelwachter fit geraakt, want ook Verhulst is nog steeds out. "Hij mocht al uit de gips en kreeg groen licht om te beginnen werken. We proberen hem zo snel mogelijk fit te krijgen, maar we mogen niet vergeten dat hij al enkele weken aan de kant staat."

Coach Peter Maes heeft in het slechtste geval maar twee fitte doelmannen voor de wedstrijd tegen zaterdag. Jong talent Bo Geens en oude rot Jugoslav Lazic. Maes maakte zijn keuze al. "Als Copa niet fit is, kies ik voor de ervaring. Dan komt Lazic in doel." Voor de 34-jarige Lazic is het al even geleden dat hij in actie kwam.

Ook twijfels over Scholz

Vorig seizoen speelde de doelman geen minuut en ook deze jaargang kwam hij nog niet in actie. Zijn laatste competitief optreden was de uitwedstrijd bij Standard op 19 mei 2013. Toen kreeg hij vier goals om de oren. Achterin is de doelman niet de enige positie waar Maes zorgen heeft. Scholz trainde immers individueel. "Hij speelde 90 minuten tegen Italië, maar kreeg een trap op de knie. Ik hoop dat hij fit geraakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties