Overzicht Ligue 1: Brüls haalt het van Ferreira-Carrasco

Rennes blijft het uitstekend doen in de Ligue 1. Het won nu ook van Monaco. Na 19 minuten was de wedstrijd al gespeeld.

Rennes 2-0 Monaco

Brüls en Ferreira-Carrasco moesten allebei tevreden zijn met een rol als invaller. Op het moment dat zij in de tweede helft op het veld kwamen, was de wedstrijd al lang gespeeld. Na tien minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong door een own-goal van Abdennour. Negen minuten later zette Ntep de eindstand al op het bord. Rennes staat voorlopig op een knappe vierde plaats.

Reims 2-1 Bastia

Bastia blijft op de sukkel. Lang leken Gillet en co op weg naar een gelijkspel. Na de vroege openingstreffer van N'Gog waren de bezoekers immers terug op gelijke hoogte gekomen via Modesto. Zo konden ze met een 1-1 tussenstand gaan rusten. Pas in de slotfase besliste Moukandjo de wedstrijd in het voordeel van de thuisploeg.