Sprokkels: Stijnen in tegenaanval

Sprokkels: Stijnen in tegenaanval
Foto: © SC

Elke dag loopt er op onze redactie ook heel wat kleiner nieuws binnen. Ook die nieuwtjes willen we jullie niet onthouden. U kan ze vinden in dit handig overzicht.

  • Jasper Cillessen - doelman van Ajax - heeft een contractverlenging weten te tekenen bij de Amsterdammers. Hij lag nog onder contract tot 2016, nu is dat tot 2018.
     
  • Het stadion van Hasselt zal blijven gebruikt worden. Dat laat Stijn Stijnen weten op een persconferentie. Binnenlandse Zaken liet de hoofdtribune recentelijk sluiten.
     
  • Marc Coucke veroverde gisteren in de RTBF-uitzending van La Tribune Franstalig België door een versie van Aline te berde te brengen. Niet echt een stem om aan het Eurovisiesongfestival deel te nemen, maar de sterke man van Oostende heeft in ieder geval ballen aan zijn lijf. Thorgan Hazard kon het alvast smaken.
  • Koen Casteels maakte na maanden van blessureleed zijn comeback bij de beloften van Hoffenheim. Hij hield de nul in de zege tegen Zweibrücken.
     
  • Gent gaat de overleden Luc De Vos eren... elke match. Gorki zal vanaf nu voor elke wedstrijd door de stadionboksen galmen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties