Lierse gaat zelfs niet in beroep: "Het is toch nutteloos, dit is een gebrek aan respect"

Lierse gaat zelfs niet in beroep: "Het is toch nutteloos, dit is een gebrek aan respect"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Apostolos Vellios en coach Stojanovic krijgen twee speeldagen schorsing van de Geschillencommissie. Lierse besluit niet in beroep te gaan tegen de sancties: "Het is toch nutteloos", klinkt het bij de club - die een gebrek aan respect meent te voelen.

Tegen Zulte Waregem kreeg Vellios een discutabele rode kaart voor een elleboog. Stojanovic werd dan weer naar de tribunes gestuurd tijdens de verlengingen.

Beiden kregen een straf van twee speeldagen en een boete voor hun gedrag. De Geschillencommissie volgde daarbij het Bondsparket. Lierse in beroep, zou je dan denken, maar ze laten het er bij.

Vierde scheidsrechter gaat in de fout

De reden is duidelijk: "Het zou nutteloos zijn." Ze reageren wel op de zaak via hun website. "Lierse had de commissie nochtans beelden bezorgd van Sporza, waaruit duidelijk blijkt dat de heer Brinckman Lierse trainer Stojanovic verbaal onheus belaagde." Die beelden kan u hier bekijken:

Willen als kleine club ook respect

Ook over de rode kaart van Vellios stelt de club zich vragen, maar ze blijven achter met een machteloos gevoel: "Lierse heeft niet de gewoonte om zich op deze manier te (moeten) verdedigen, zoals ook is gebleken na het spookdoelpunt op Genk." 

"Maar alle feiten van dit seizoen op een rijtje gezet, voelt de club zich niet langer op een correcte en respectvolle manier behandeld. Ook als (kleine) club wensen wij correct behandeld en gehoord te worden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties