MPH houdt druk af: "Het is geen drama als we niet als leider winterstop ingaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
MPH houdt druk af: "Het is geen drama als we niet als leider winterstop ingaan"
Foto: © Photonews

Club Brugge kruist morgen de degens met Zulte Waregem. Het is nog steeds zoeken in de onderste regionen van het klassement om de fusieclub te vinden, maar dat is geen item voor Michel Preud'homme. "Voor mij is Zulte Waregem nog steeds een vaste waarde."

Cédric De Volder in Brugge

De voorbije twee seizoenen was de partij tussen Club Brugge en Zulte Waregem nog een topper. Tegenwoordig is de derby - afgaande op het klassement althans - een pak afgezwakt. 

"Zulte Waregem heeft een lastige periode achter de rug", aldus Michel Preud'homme. "Maar de laatste weken staan de resultaten er opnieuw, hé. Voor mij is Essevee nog steeds een vaste waarde in onze competitie."

Preud'homme is dan ook niet van plan om de wedstrijd licht op te vatten. "Zulte Waregem speelt nog steeds hetzelfde spel als de voorbije jaren. Door de andere spelers bleven de resultaten eventjes uit, maar de kwaliteit is er nog steeds."

Ondertussen nadert ook de winterstop met rasse schreden. "Ik heb echter geen specifieke doelstelling om het nieuwe jaar in te gaan. Het is natuurlijk onze bedoeling om zo hoog mogelijk te staan. Maar het is geen drama als we niet als leider de winterstop ingaan."

Al volledige competitie achter de rug

"De kwalificatie van de Europa League is misschien wel het hoogste doel", besluit de Luikenaar. "Of mijn groep nood heeft aan rust? Daar mogen we nog niet aan denken. We spelen zondag en donderdag wedstrijden 29 en 30 van het jaar. Dat is eigenlijk een volledige competitie." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties