Hasi wil in Dortmund boetedoening zien: "Excuses moeten op het veld komen"

Hasi wil in Dortmund boetedoening zien: "Excuses moeten op het veld komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi wil absoluut geen zware uitspraken meer doen van die of gene match is belangrijker dan de andere. Het mag echter duidelijk zijn dat het in Dortmund vooral om de eer gaat. Maar in de ogen van Hasi ook om boetedoening.

Johan Walckiers in Dortmund

De spelers boden na de wedstrijd tegen Moeskroen al hun excuses aan. "Dat was het minste wat ze konden doen. We hebben het gisteren nog eens uitgebreid gehad over die wedstrijd. Ik heb hen het eerste halfuur laten zien, hen met die erbarmelijke mentaliteit geconfronteerd."

Supporters hebben hun job gedaan

Morgenavond zal het alweer beter gaan, zoals altijd in de Champions League. "Dat moet ook voor de supporters. Die hebben hun job altijd gedaan. Ze hebben ons altijd en overal gesteund. Zelfs toen we 3-0 achterstonden in Arsenal zijn ze ons naar voor blijven roepen."

"Na zo'n schandalige prestatie mogen ze excuses verwachten, maar die moeten vooral op het veld komen. Alle matchen zijn belangrijk, ook de volgende competitiewedstrijd. Maar we gaan het hier niet aanpakken als een galawedstrijd. Tegen een topclub zoals Dortmund kan je dan iets meemaken", benadrukte Hasi.

We moeten honderd procent zijn

"Het is de enige ploeg die ons van het veld speelde. We zullen honderd procent moeten zijn om hier goed voor de dag te komen en onze revanche te pakken. Maar het is wel een luxe dat we hier kunnen spelen terwijl we al geplaatst zijn voor Europa."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties