Reactie Hasi ondanks punt nog niet helemaal overtuigd: "Eerst zien of ze in competitie hetzelfde brengen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Hasi ondanks punt nog niet helemaal overtuigd: "Eerst zien of ze in competitie hetzelfde brengen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi was erg tevreden over de prestatie van zijn troepen in Dortmund, maar helemaal vergeten en vergeven is dat misbaksel van een wedstrijd in Moeskroen nog niet.

Sander De Graeve in Dortmund

"Waarom we nu wél een blok vormden? We waren het verschuldigd om te antwoorden op die nulmatch op Moeskroen. Dat hebben de spelers gedaan", aldus Besnik Hasi. "Dit zegt nog niets, ik wil het nu wel eens zien in de competitie."

Hij wil dat zijn team hetzelfde toont in de andere competities. "Misschien is motivatie makkelijker tegen een betere tegenstander. Zolang we niet in alle matchen dezelfde kwaliteit brengen, kunnen we onszelf geen grote ploeg noemen", klonk het hard.

Als we niet in alle matchen dezelfde kwaliteit tonen, mogen we onszelf geen grote ploeg noemen

Over de Champions League was hij uiteraard wél tevreden. "Het was een fantastisch parcours in de Champions League. We moeten terug naar het jaar 2000 om zo'n aanvallend spel van Anderlecht in de Champions League tegen te komen. We hebben heel wat matchen gedomineerd. Ik moet mijn jonge ploeg feliciteren."

Toch zet hij de jongens nog eens extra op scherp voor de competitie. "Voor de Europa League is het afwachten in welke pot we terechtkomen, maar dat is nog ver. Ons eerste gedacht moet nu de competitie zijn. Daar moeten we matchen beginnen winnen, ons parcours ziet er beroerd uit, eerlijk gezegd. Zeker met al die jongens die we verliezen aan de Afrika Cup."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties