Reactie Niet de laatste match van Praet in Dortmund? "Ja, een speler van Anderlecht past bij ons"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Niet de laatste match van Praet in Dortmund? "Ja, een speler van Anderlecht past bij ons"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jürgen Klopp was na het gelijkspel van Anderlecht in Dortmund voorzichtig lovend over de jonge spelers van Anderlecht. Hij gaf aan dat een speler van Anderlecht wel bij zijn Dortmund zou passen.

Sander De Graeve en Cédric De Volder in Dortmund

"Het was een goeie match van de jonge gasten van Anderlecht"aldus Jürgen Klopp achteraf. "Of er eentje in mijn team zou passen? Ja. Wie? Ze hebben heel wat goeie spelers. Daar denk ik vanavond nog niet aan", bleef de Duitse oefenmeester mysterieus.

Neem het van ons aan, het ging hier wel degelijk over Dennis Praet. Het is een publiek geheim dat de Dortmund-coach al een tijdje natte dromen heeft van de jonge Belg. Praet speelde ook gisteravond een uitstekende wedstrijd.

Hier elke week spelen zou tof zijn, ja

"Of het tof zou zijn om élke week in dit stadion met deze sfeer te spelen? Ja dat zou heel leuk zijn", staat ook de blonde middenvelder zelf niet weigerachtig tegenover een toptransfer naar Borussia Dortmund.

Verder was ook Erik Meijer, de analist op de Duitse tv, erg lovend over Anderlecht. "Het jonge Anderlecht heeft mij verrast. Ze gingen heel goed om met die pressing van Dortmund. Zó goed dat ze zelfs gevaarlijk onder die druk uit kwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties