Leggen Citizens 400 miljoen op tafel voor Messi? Het kan!

Leggen Citizens 400 miljoen op tafel voor Messi? Het kan!
Foto: © SC

Mundo Deportivo laat weten dat Manchester City een mogelijke transfer van Lionel Messi bestudeert. De steenrijke eigenaar van The Citizens heeft geïnformeerd bij het managementbedrijf dat de Argentijn vertegenwoordigt.

Volgens Gerardo Molino, directeur van EuroAméricas, een van de belangrijkste marketingbedrijven in de sportwereld, bestudeert Manchester City een bod van maar liefst 400 miljoen euro om de komst van Lionel Messi mogelijk te verwezenlijken.

Telefonisch contact

In het programma ‘El Chiringuito’ legt Molino uit dat er afgelopen week telefonisch contact geweest is tussen het bedrijf van Messi’s management en de Engelse club, die vervolgens Messi’s vader geïnformeerd hebben van de interesse.

Molina vertelt dat er sprake is van een bedrag tussen 350 en 400 miljoen euro, dat zowel de transfer als het salaris van Messi voor 5 seizoenen zou moeten dekken.

De wilde wensen van de sjeik

Vooral de steenrijke eigenaar van Man City, sjeik Mansour -wiens kapitaal zou geschat worden op zo’n slordige 17 miljard euro- zou een fervent liefhebber zijn van De Vlo. De viervoudige winnaar van de Gouden Bal zélf zou volgens insiders ook interesse vertonen om andere lucht op te snuiven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties