Reactie Sels houdt de nul: "Na de eerste bal had ik het gevoel dat het goede avond zou worden"

Sels houdt de nul: "Na de eerste bal had ik het gevoel dat het goede avond zou worden"
Foto: © photonews

"Dank u Matz", zullen de fans en teamgenoten denken. Want zonder Sels was er maar 1 mogelijkheid vanavond: zonder punten naar Gent terugkeren. "Ik ben blij nog eens punt te hebben kunnen pakken", was de goalie blij met zijn prestatie.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Zeker voor een doelman moet het vooral tussen de oren goed zitten: "De eerste bal als er iemand recht op je afkomt, als je die hebt, dan ben je vertrokken. Dat geeft veel vertrouwen: toen had ik al het gevoel dat ik een goede avond zou hebben."

"Soms is het moeilijker om in te grijpen als je weinig ballen moet verwerken, terwijl als je goed kan vertrekken op een drukke avond, je gelanceerd bent. Ik ben in ieder geval blij nog eens een puntje te hebben kunnen pakken voor Gent."

Ze hebben ons goed vastgezet

Sels leefde op hoop - "We hebben dit jaar nog geen punten gestolen en het is jammer dat we niet op een diefje met onze enige kans alsnog de drie punten kunnen komen wegkapen" - maar besefte: "We komen goed weg vandaag."

En zo valt alles al bij al in balans: "Vorige week verdienden we zeker en vast meer dan een puntje, vandaag moeten we blij zijn met dat punt. Want ze hebben ons echt goed vastgezet en wij kregen nauwelijks kansen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties