Van Wijk: "Graag stunten tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Van Wijk: "Graag stunten tegen Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo moet de laatste match voor de winterstop naar Anderlecht. Geen geschenk voor Dennis Van Wijk die op zoek moet naar fitte spelers en snakt naar de winterstop.

Door Robby Morren

Westerlo begon geweldig aan het seizoen, maar kende daarna een enorme terugval. "Ik was blij met de vechtlust die mijn spelers tegen KV Mechelen brachten, ik zag opnieuw de spirit van bij het begin van het seizoen", aldus Van Wijk.

Voor de oefenmeester kan de winterstop niet snel genoeg komen, zodat hij over enkele weken opnieuw kan starten met een fitte kern en voldoende spelers. "Ik had maar 16 fitte spelers tegen KV Mechelen. We snakken naar de winterstop."

Niets moet tegen Anderlecht (Jarno Molenberghs)

"Hopelijk kunnen we in januari enkele spelers recupereren. Als we de kern kunnen stroomlijnen, dan zie ik het wel zitten." Maar eerst staat Anderlecht nog op het menu. "We willen graag voor een stunt zorgen tegen Anderlecht", besluit Van Wijk.

Jarno Molenberghs, die tegen KV Mechelen scoorde, treedt zijn coach bij. "Voor ons moet er niets op Anderlecht. We moeten genieten van die wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties