Manchester United moeizaam voorbij derdeklasser

Jeroen Evens
| 0 reacties
Manchester United moeizaam voorbij derdeklasser
Foto: © SC

In de derde ronde van de FA Cup heeft ook Manchester United zich niet laten verrassen door een ploeg uit de lagere afdelingen. United won niet zonder moeite van Yeovil Town, een derdeklasser.

De spelers van Louis Van Gaal leken vandaag niet al te veel zin te hebben in een leuke pot voetbal. Het meest opmerkelijke dat te melden viel tijdens de helft was de aankomst van Sir Alex Ferguson per helikopter, in aanvang van de wedstrijd.

United kon slechts twee kansen creëren in de eerste 45 minuten op het veld van Yeovil, de gelijkstand tijdens de koffie was dus ook meer dan terecht.

Net na de rust kwamen de Red Devils zelfs goed weg, nadat een voorzet in de voeten van Moore werd gespeeld, die echter een goede kans miste.  Minuten later was het dan toch raak aan de overkant. Een pass van Fletcher kwam met wat geluk bij Ander Herrera, die prachtig scoorde. De Spanjaard draaide, en schoot de bal enig mooi in het doel.

United hield stand, en kon in de slotminuut nog via Di Maria de score uitdiepen. Van Gaal kwalificeert zich zo voor de vierde ronde, echter zonder veel glans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties