Ex-spits Anderlecht wordt coach bij Zuid-Amerikaanse topper

Ex-spits Anderlecht wordt coach bij Zuid-Amerikaanse topper
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Hoe zou het nog zijn met Nicolas Frutos? Een vraag die we ons al vaker stelden, nu hebben we er ook een krachtdadig en duidelijk antwoord op. Het gaat goed en hij heeft een nieuwe job, bij de Paraguayaanse recordkampioen dan nog wel.

La Garza wordt er de T2 van Nery Alberto Pumpido, de man die hem in 2000 als speler lanceerde bij Santa Fe. Hij is sinds kort de nieuwe coach bij Olimpia Ascunsion en begint er aan zijn 'derde ambtstermijn'.

In de eerste twee termijnen was hij al meermaals succesvol en won hij zelfs eens de Zuid-Amerikaanse Champions League met Olimpia. Nu wil hij nieuwe successen genereren, met Frutos aan zijn zijde.

Nieuwe uitdaging

"Een unieke kans", laat die optekeken in La Dernière Heure. "Het is een club met een grote reputatie en we zijn in volle reorganisatie. De coach rekent op me, het wordt een geweldige challenge."

Wij kennen Frutos natuurlijk vooral van bij Anderlecht, waar hij tussen 2006 en 2010 het mooie weer maakte. Enkel aanhoudend blessureleed deed zijn carrière vroegtijdig stoppen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties