Anderlecht stuurt Vitesse met forfaitscore naar huis

Anderlecht heeft zijn oefenpartij tegen Vitesse op Spaanse bodem gewonnen met 5- 0. Cyriac opende de score in de eerste helft. In de tweede helft maakte paars- wit het helemaal af met doelpunten van Dendoncker, Mitrovic, Leya Iseka en Mehdi Tarfi.

Paars-wit moest het eerste kwartier in zijn spel komen, maar daarna trokken ze het laken duidelijk naar zich toe. Alvarez zorgde voor het eerste gevaar, maar het was Cyriac die de score opende nadat hij zijn eigen rebound tegen de netten werkte.

Davy Roef moest één keer tussenbeide komen, maar voor veel gevaar zorgde Vitesse niet. Cyriac kwam nog dicht bij de 2-0 voor rust. In het begin van de tweede helft moest Roef weer aan het werk en aan de overkant faalde Dendoncker niet.

Hasi wisselde op het uur zes spelers en dat leverde meteen op. In een dolle tien minuten scoorden Leya Iseka, Mitrovic en Tarfi nog.