Podolski rekent af met Wenger: "Niks meer gehoord, maar dat is blijkbaar zijn manier"

Podolski rekent af met Wenger: "Niks meer gehoord, maar dat is blijkbaar zijn manier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukas Podolski maakte de overstap van Arsenal naar Inter en dat betekende een hele verlossing voor de Duitse aanvaller. Als afscheid rekent hij nog even af met Gunners-manager Arsène Wenger.

Podolski hoorde niets meer van Wenger. "Hij heeft me niet even gebeld om vaarwel te zeggen", zegt hij in de Engelse media. "Ik hoef geen bloemen of een zoen van hem, maar een simpel vaarwel lijkt me niet te veel gevraagd. Het gaat om respect, dat is erg belangrijk voor mij."

"Ik geloof niet dat ik iets verkeerds heb gedaan; het was niet zo dat ik dronken in een discotheek ben aangetroffen. Het is jammer dat ik niets meer heb gehoord van Wenger, maar dat is blijkbaar zijn manier. Vlak voor de transferwindow vertelde hij me dat hij me niet weg wilde hebben, maar daarna heb ik hem niet meer gesproken."

25 blessures voor ik speelde

"Ik moest wel vertrekken", zegt de aanvaller. "Ik kon niet wachten op 25 blessures, voordat ik eindelijk mijn kans zou krijgen. Wenger zei me dat ik de beste afmaker van zijn selectie was. Laat me dan spelen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties