Wilmots zet de deur open voor Club-verdediger

Wilmots zet de deur open voor Club-verdediger
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een nieuw jaar, misschien ook nieuwe Rode Duivels. Marc Wilmots heeft tijdens de winterstop niet stilgezeten en veel beeldmateriaal bekeken en daaruit haalde hij ook enkele potentiële 'nieuwe' internationals.

Alhoewel nieuw, de meeste namen die in een interview met L'Avenir genoemd worden zijn toch al eens de revue gepasseerd. Maar het is de eerste keer dat Wilmots zich er over uitspreekt.

"Ik denk aan Thorgan Hazard, die maar blijft groeien, aan Yannick Ferreira-Carrasco die op zijn manier heel interessant is, maar ook aan Michy Batshuayi, die bij Olympique Marseille eindelijk begint te begrijpen wat op hoog niveau spelen precies inhoudt", aldus Wilmots.

Denayer, Engels en nog anderen

Maar het is vooral achteraan dat hij uit zijn doppen moet kijken, want Vermaelen staat nog altijd aan de kant en met de blessuregevoeligheid van Kompany weet je maar nooit.

"Achteraan is het moeilijker oplossingen te vinden", geeft Wilmots toe. "Maar toch zijn die er. Denk maar aan de selectie voor Jason Denayer. Een jongere zoals Bjorn Engels is heel interessant voor de Rode Duivels."

"Ik heb nog een paar namen in mijn hoofd, maar uit ervaring weet ik dat het beter is dat ik die nu nog voor mij houd. Ik wil immers geen druk zetten op jonge spelers en het nu al te veel om hen doen draaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties