Waarom MPH sowieso voor Kujovic zal kiezen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Waarom MPH sowieso voor Kujovic zal kiezen
Foto: © Photonews

Club Brugge krijgt vrijdag het bezoek van KV Mechelen. Michel Preud'homme moet door de afwezigheid van Mathew Ryan een belangrijke knoop doorhakken. Al lijkt de keuze enigszins simpel: Vladan Kujovic.

Door Cédric De Volder

Mathew Ryan snelt momenteel met Australië als een hogesnelheidstrein door de Asia Cup. The Socceroos zijn ondertussen al geplaatst voor de volgende ronde. Met andere woorden: een onmiddellijk terugkeer van Ryan behoort niet tot de orde van de dag.

Michel Preud'homme moet dus een belangrijke keuze maken: Vladan Kujovic of Sokratis Dioudis. Onze redactie kroop eventjes in hoofd van de blauw-zwarte oefenmeester en kwam al snel tot een vergelijk: het wordt de 36-jarige veteraan.

Kujovic bewees in het verleden al meermaals zijn waarde voor blauw-zwart en ook Preud'homme beseft maar goed genoeg dat de doelman als een ijskonijn tussen de palen zal staan. Dioudis - die bovendien een mindere stage afwerkte - zou wel eens last krijgen van zenuwen voor zijn debuut.

Extra motief: de fans

Maar dat is niet alles: Preud'homme houdt rekening met alles. De Luikenaar beseft maar al te goed dat het Jan Breydelstadion vrijdag extra luid zal kolken als Kujovic zijn terugkeer op het hoogste niveau viert. En zo zal het ook gebeuren...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties