FOTOREPORTAGE: Op de rode loper bij De Gouden Schoen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
FOTOREPORTAGE: Op de rode loper bij De Gouden Schoen
Foto: © Photonews

We zijn er vanavond aan begonnen in de AED Studio's in Lint. De heren profvoetballers, coaches en andere notabelen van het Belgische voetbal druppelen stilaan binnen. Wie hebben we zoal gespot op de rode loper?

Cédric De Volder in Lint

Dennis Praet en Victor Vazquez strijden vanavond om de Gouden Schoen 2014. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de AED Studio's niet the place to be zijn voor de Belgische voetbalwereld. Ook Voetbalkrant.com is erbij en dus bedienen we jullie al meteen met een fotoreportage.

`

Killian Overmeire koos alvast voor vrouwelijk gezelschap. De aanvoerder van Sporting Lokeren verscheen op de rode loper met vriendin Sofie Bockstal. De 25-jarige blondine is vanavond overigens genomineerd voor de Gouden Pump.

Maar ook onze scheidsrechters lopen met vrouwelijk schoon aan de arm. Of wat kunnen we anders zeggen van de wederhelft van Bart Vertenten? Al moet het gezegd: er liep wel meer mooi volk rond...

En natuurlijk kwamen ook de favorieten niet alleen naar het gala. Victor Vazquez had uiteraard zijn Andrea mee, terwijl Dennis Praet vriendin Sharon voor het eerst aan de buitenwereld voorstelde.

En tot slot gooien we er nog een kusje van Miss België Annelies Törös tegenaan...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties