Reactie Matton: "De scheidsrechter? Het mag ook eens meezitten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Matton: "De scheidsrechter? Het mag ook eens meezitten"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk stak KV Oostende gisteren onder de mat. Het werd maar liefst 1-7 in het West-Vlaamse onderonsje. Thomas Matton was goed voor twee doelpunten. "Er was dan wel heel veel ruimte, maar het doet deugd."

Cédric De Volder in Oostende

KV Kortrijk was opvallend genoeg de enige eersteklasser die tijdens de winterstop niet naar zonniger oorden trok. Volgend seizoen iedereen op stage naar Knokke? "Ik weet niet of dat zo'n verschil zal hebben gemaakt. (lacht) Maar we waren wel enorm goed voorbereid."

"We hadden gehoopt om hier te winnen", vervolgt Matton. "Maar zo'n cijfers had niemand verwacht. Aan de rust was het al 0-3. Dan weet je dat er na de koffie ruimte zal komen. Maar mijn twee doelpunten doen toch deugd, hoor."

Volgend seizoen iedereen op stage naar Knokke? Ik weet niet of dat zo'n verschil zal maken

Al hielp de scheidsrechter ook wel een handje. Bij een 0-2 en 1-3-tussenstand ging Christophe Delacour de mist in. "Het klopt dat het belangrijke momenten in de wedstrijd waren, maar het mag ook eens meezitten."

De Kerels ontvangen volgende week Sporting Charleroi. Een overwinning zet hen helemaal op PO1-koers. "Maar ik denk dat we sowieso tot op het einde zullen meespelen voor het ticket. Hebben we nu ook de tweede beste aanval van eerste klasse? Na zo'n match kan dat wel, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties