'Einde carrière in zicht voor Matias Suarez'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 86 reacties
'Einde carrière in zicht voor Matias Suarez'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We moeten stilaan echt rekening gaan houden met het einde van de carrière van Matias Suarez. De revalidatie van de voormalige Gouden Schoen loopt allesbehalve volgens plan. Een nieuwe operatie dringt zich op.

Matias Suarez kent intussen elk verborgen hoekje van de lappenmand. De Argentijnse aanvaller van RSC Anderlecht speelde dan wel al enkele wedstrijden, maar was het voorbij anderhalf jaar zo goed als constant buiten strijd.

Volgens Het Laatste Nieuws loopt zijn revalidatie allesbehalve van een leien dakje. Lieven Maesschalck revalideerde de voorbije weken met Suarez in zijn thuisland en had enkel slecht nieuws voor paars-wit: een nieuwe operatie dringt zich op.

Realistisch scenario: einde carrière

Met andere woorden: El Magico komt dit seizoen sowieso niet meer in actie. Ondertussen ook al een realistisch scenario: de carrière van de voormalige Gouden Schoen is voorbij. 

Ondertussen houdt Anderlecht de ogen open in de zoektocht naar een vervanger. Vooral de namen van Neeskens Kebano (Sporting Charleroi, nvdr.) en Idrissa Sylla (Zulte Waregem, nvdr.) worden gefluisterd in de wandelgangen van het Constant Vanden Stockstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties