Cazorla 'Man van de Match'... of toch niet?

Cazorla 'Man van de Match'... of toch niet?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we de meeste Engelse kranten mogen geloven, speelde Santi Cazorla zondag Manchester City in zijn eentje op een hoopje. Zijn krantenscores varieerden tussen 8 en maar liefst 9,45. Maar één man durfde het aan hem slechts een 7,5 te geven. And Twitter went bananas...

Cazorla speelde inderdaad exceptioneel goed... voor zijn doen. Cazorla is niet de man van wie je verwacht dat hij topploeg City zo'n pijn kan doen. De middenvelder zette een strafschop om en gaf de assist voor de 2-0 van Olivier Giroud. Zijn beste prestatie dit seizoen, zonder twijfel, maar heel Arsenal was eigenlijk goed en daarin kon Cazorla uitblinken.

In de Daily Mail waagde voetbaljournalist Neil Ashton het echter om hem 'slechts' te belonen met een 7,5. En dat mocht hij lezen op Twitter. Het ging zelfs zo ver dat zijn hoofdredacteur een rechtzetting de wereld moest insturen. Cazorla man van de match? Als je naar de statistieken kijkt, zeker... Maar wij zagen nu toevallig ook diezelfde match.

Giroud verdiende het ook

En wat Olivier Giroud gisteren allemaal opknapte, mocht ook gezien worden. Maar niemand die iets zei over de '7' die hij in de meeste kranten kreeg. Wij willen het nog eens zien of The Gunners ook gewonnen hadden zonder wat Giroud gisteren allemaal afliep, ruimte creëerde en ook scoorde. Nee, Cazorla verdiende wel zijn 'man van de match' status, maar je moet dat ook allemaal met een korreltje zout nemen.

Wat Ashton allemaal naar zijn hoofd kreeg geslingerd omdat de arme man een andere visie had op de match... Nee, die punten zijn subjectief mensen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties