Van Holsbeeck op dreef na transferdebacle: "U mag zich aan nog iets verwachten"

Van Holsbeeck op dreef na transferdebacle: "U mag zich aan nog iets verwachten"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het was met pure grinta op zijn gezicht dat Herman Van Holsbeeck de transfer van Marco Marin kwam aankondigen. De keuze van Alexander Scholz heeft 'het beest' in de manager van paars-wit wakker gemaakt. En dat zullen ze geweten hebben bij de tegenstanders.

Van Holsbeeck is immers van plan om nog toe te slaan op de transfermarkt. En als we hem mogen geloven, komt er nog volk met naam en faam afgezakt naar het Astridpark. "Er zijn nog meer dan tien dagen en Anderlecht zal nog transfers doen", kondigde Van Holsbeeck aan nadat hij met Marin een serieuze naam binnenhaalde.

Binnen een week zullen er nog kleppers vrijkomen

Van Holsbeeck was sinds december voorzichtig, maar is nu duidelijk in zijn eer gekrenkt door een speler waarmee ze zo goed als rond waren. "Scholz was één van de opties. We willen in alle linies een degelijke versterking. Een verdediger komt nog zeker en waarschijnlijk ook een aanvaller. Of dat van het kaliber Marin zal zijn? U mag zich aan nog iets verwachten!"

En Van Holsbeeck gaat zich niet haasten, want hij weet dat er nog zaakjes te doen zijn. "Binnen een week zullen er nog kleppers vrijkomen op de markt. Besnik Hasi volgt me daarin." (JW)

Wat is de beste transfer?

25%
75%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties