Defour is er klaar voor: "Ik heb veel betekend voor Standard"

Defour is er klaar voor: "Ik heb veel betekend voor Standard"
Foto: © SC

Zondag is het zover: dan keert Steven Defour terug naar Sclessin, om er met Anderlecht een belangrijk duel te gaan spelen. "Het zal wel een speciale match worden", is de middenvelder duidelijk.

Defour was in het verleden enkele jaren speler bij Standard en toen bleek dat hij vanuit Porto naar Anderlecht kwam, viel dat bij flink wat supporters van de Rouches niet in goede aarde.

Zij zullen hem dan ook een 'warm' onthaal geven, maar Defour weet waar hij zich mag aan verwachten. "Het zal zeker speciaal worden, maar ik zal me focussen op wat er op het veld moet gebeuren", aldus de middenvelder tegen Sporza Radio.

Wat ik ga doen als ik zou scoren?

Toen hij van Racing Genk naar Standard verhuisde, moest hij bij de eerstvolgende verplaatsing onder politiebescherming met de bus aankomen in het stadion. Loopt het zondag ook zo'n vaart? "We zullen wel zien zondag wat er gaat gebeuren met de fans."

"Maar ik heb veel betekend voor Standard. Respect krijgen? Dat weet ik niet, maar ze zullen me allemaal wel opwachten - dat is zeker. De rest zien we zondag. Wat ik ga doen als ik zou scoren? Dat zal je zondag wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties