Het worden lastige maanden voor Coosemans: "Steppe is en blijft mijn nummer één"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Het worden lastige maanden voor Coosemans: "Steppe is en blijft mijn nummer één"
Foto: © Photonews

De transfermarkt is ondertussen gesloten. Ook voor Colin Coosemans kropen de laatste uren van de mercato tergend traag voorbij. De doelman loopt echter nog steeds rond op de Freethiel. Maar dat is het dan ook...

Door Cédric De Volder

Nog eventjes herhalen: Colin Coosemans was een dikke twee weken geleden nog de onbetwiste titularis bij Waasland-Beveren. Het voormalige sluitstuk van Club Brugge maakte echter één foutje: openlijk flirten met KV Mechelen.

Ambitie is dan wel een aard van het beestje, maar ondertussen heeft Coosemans zichzelf wel onmogelijk gemaakt bij de Leeuwen. "Het klopt dat Kenny Steppe voor mij de nummer één is en blijft", bevestigt ook Guido Brepoels.

Of Colin mag babbelen met andere clubs? Hij is na dit seizoen een vrije speler

"Ik heb duidelijke afspraken gemaakt met Colin", gaat de oefenmeester van de Waaslanders verder. "Hij mag ondertussen alweer gewoon meetrainen met de groep. Of hij de komende weken in de wedstrijdselectie zal zitten? Dat blijft tussen ons."

Met andere woorden: nee. "Maar in voetbal kan het natuurlijk snel gaan", weet ook Brepoels. "Of Colin nu gewoon mag gaan babbelen met andere clubs? Hij is na dit seizoen een vrije speler, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties