Conté nekt opnieuw ex-ploeg: "Ik zit fris"

Conté nekt opnieuw ex-ploeg: "Ik zit fris"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahima Conté verzorgde gisteren twee assists tegen Gent. Een vervolg op zijn sterke wedstrijd in de competitie tegen zijn ex-ploeg toen hij een goal en een assist afleverde. Maar juichen doet hij nog niet.

De aanwezigheid van Conté maakte duidelijk een verschil bij Anderlecht. Nochtans was hij pas maandag geland na zijn avontuur in de Africa Cup. "De trainer had me gevraagd of ik klaar was. Ik had verwacht verder te kunnen doorgaan in de Africa Cup en zit dus nog fris", verklaarde de Guineeër.

Op de nummer 10 kon hij Gent serieus pijn doen. "Je moet er minder lopen hé", lachte hij. "Nee, ik voelde me goed en had meer ruimte dan op de flank. Bij de nationale ploeg speel ik trouwens ook op die positie."

Dat hij zijn ex-ploeg al twee keer de nek omwrong, ontvangt de aanvaller met een lachje. "Het resultaat was twee keer niet helemaal de weerspiegeling van de wedstrijd. Maar onze mentaliteit zat heel goed. De trainer had ook gevraagd om met groot hart te spelen. Nu goed, we zijn er nog niet. We moeten Gent zeker niet onderschatten in de terugmatch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties