Reactie Hasi met duidelijke sneer naar Dury

Hasi met duidelijke sneer naar Dury
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Besnik Hasi was best tevreden met wat hij zag op het veld van Gent. De coach van Anderlecht deed drie duidelijke wijzigingen in zijn elftal, maar wou niet weten van de complimenten daarvoor.

Johan Walckiers in Gent

Besnik, heb je Vanden Borre op rechtsmidden gezet om de opkomende flankverdedigers op te vangen? We vonden het een logische vraag om te stellen, maar Hasi kwam met een subtiel antwoord op de proppen. "Ik lach met collega's die zeggen dat ze een plan hebben. Ik heb gewoon aangepast om niet alles open te zetten."

Dury op de korrel

"Sommigen zeggen dat ze een plan hebben en zetten dan vijf verdedigers en twee bomen in de aanval. Een plan... Ik wist dat met Saief en Moses er twee straffe jongens op die flank rondliepen en ik heb met Anthony daar een extra beveiliging gezet", aldus Hasi, die een duidelijke sneer naar Francky Dury gaf.

Die had afgelopen weekend tijdens de persconferentie zijn hele plan om Anderlecht op te vangen uit de doeken gedaan. En dat ergerde Hasi, die vond dat er niet veel plan was aan met vijf verdedigers en twee controlerende middenvelders te komen spelen.

Naast Vanden Borre kwamen ook Conte en Defour weer in de ploeg. "Drie kwaliteitsvolle spelers. Anthony moet ik zover krijgen dat hij weer zijn oude niveau haalt. En als Steven fit is, is hij ongelooflijk belangrijk voor de ploeg. Toen ik hem wisselde (krampen, nvdr.) zag je de organisatie snel verdwijnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties