Ryan morgen gewoon op post: "Hij voelt zich alsof hij het EK heeft gewonnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ryan morgen gewoon op post: "Hij voelt zich alsof hij het EK heeft gewonnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er staat zondag een Aziatische kampioen tussen de palen bij Club Brugge. Mathew Ryan is namelijk terug en neemt zijn plaats in doel gewoon opnieuw in. "Ik heb op training gemerkt dat hij fit is", aldus Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

Al moet het gezegd: Michel Preud'homme antwoordde aarzelend op de vraag of Mathew Ryan zondag gewoon terug tussen de palen zal staan. "Hij zal spelen als hij klaar is. Het tijdsverschil is Mathew dan wel gewend, maar het klimaatverschil niet."

"Al heb ik op training gemerkt dat hij fit is", voegde de Luikenaar er meteen aan toe. "Ik denk trouwens niet dat het een probleem is voor Mathew om zo'n inspanningen te verteren."

Eén ding is zeker: Club kreeg een op en top gemotiveerde doelman terug uit Australië. En dat heeft ook Preud'homme duidelijk gemerkt. "Je bent eigenlijk niet moe na zo'n grootse overwinning."

Saoedi-Arabië

"Je moet dat vergelijken met een Europees kampioenschap, hé. Mathew voelt zich alsof hij zo'n toernooi heeft gewonnen. Ik herinner me nog van in mijn tijd in Saoedi-Arabië dat zo'n toernooi enorm leeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties