'Wenger lacht met Mourinho'

Lennert Vannooten
| 1 reacties
'Wenger lacht met Mourinho'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho heeft zich uitgesproken over de transferpolitiek van Manchester City. De Portugees was er niet mee opgezet dat Bony voor een hoger bod naar The Citizens vertrok. Arsène Wenger reageerde gevat.

Manchester City kampte, volgens Mourinho, toch met problemen inzake de Financial Fair Play-regels. De manager van Arsenal, Wenger, wil Mourinho eraan herinneren dat Chelsea in 2011 maar liefst 75 miljoen euro betaalde voor Fernando Torres en David Luiz.

"Ik denk dat we hier te maken hebben met een groot gevoel voor humor. De regels van de Financial Fair Play moeten door iedereen worden nageleefd. Het gaat niet alleen om Manchester City. Als er één club is die dat altijd heeft gedaan, is het Arsenal wel", zegt Wenger in The Telegraph

De trainer van Arsenal hoopt dat de UEFA werk maakt van een verbetering van de regels. "Over welke inkomsten gaat het? Dat is niet helemaal duidelijk. De Premier League-regels en de Europese regels zijn ook weer verschillend. Ik wil simpelere regels, die door iedereen worden gerespecteerd", zegt de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties