Junior Dutra maakte kluisje leeg en is op weg naar Qatar

Junior Dutra maakte kluisje leeg en is op weg naar Qatar
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al Arabi heeft zijn zinnen verzet. De Qatarezen onderhandelden deze week nog met Igor De Camargo, maar gaan nu vol voor een andere aanvaller. Ze komen uit bij Lokerenspits Sergio Junior Dutra. En die heeft zijn koffers al gepakt!

Igor De Camargo gaat uiteindelijk misschien toch nu nog niet naar Qatar, dus zoeken de Qatarezen in allerijl naar een andere oplossing. En die oplossing is Sergio Junior Dutra.

Zoek straks dus niet naar Junior Dutra op het wedstrijdblad tijdens de topper tussen Club Brugge en Lokeren. De Braziliaanse spits zit namelijk niet in de selectie van Sporting Lokeren.

Qatarese transfermarkt open tot 18 februari

De reden is even simpel als duidelijk: Lokeren kreeg een serieus bod vanuit Qatarese hoek, waar Al Arabi de speler maar wat graag nu nog wil binnenrijven. De transfermarkt loopt in Qatar nog tot 18 februari, dus moet het snel gaan.

Dutra zelf is alvast op weg om een gouden slag te slaan in Qatar. Gisteren haalde hij alvast zijn kluisje leeg op Daknam, vernam onze redactie uit goede bron. Om meteen naar Qatar te trekken en daar medische testen te gaan afleggen. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties