Wauters bevestigt: "Groep Decuyper heeft al 95 procent van de aandelen"

Wauters bevestigt: "Groep Decuyper heeft al 95 procent van de aandelen"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Er waren de voorbije weken heel wat geruchten rond Antwerp, maar deze lijkt zich ook door te zetten. De groep rond Patrick Decuyper wil The Great Old overnemen en die deal lijkt al half voltrokken.

Eddy Wauters, ex-voorzitter, bevestigt. "Onder opschortende voorwaarden is de overname gebeurd. 95 procent van de aandelen is al overgenomen door de groep rond Decuyper voor 1 euro", aldus Wauters bij Sporza.

"Door die opschortende voorwaarden is het project nog niet helemaal rond. De voornaamste voorwaarde is dat Antwerp zijn licentie moet halen en ook Jos Verhaegen moet zijn plichten nakomen."

Bij zulke deals werken schuldeisers mee

Wauters wil ook 66 procent van zijn claim van 5,2 miljoen laten vallen indien de overname er komt. Dat komt dan nog neer op 1,73 miljoen. En hij zou ook weer bij de club verschijnen.

"Het is bij zulke overnames gebruikelijk dat schuldeisers meewerken. Ik doe het graag omdat het voor Antwerp is en het ook voor mij een geweldige verbetering is. Momenteel krijg ik niks en als Antwerp failliet zou gaan, zou ik ook op mijn honger blijven. Antwerp heeft het aangedurfd om me op straat te zetten en het geleende geld achter te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties