Reactie Totale desillusie bij Waasland-Beveren: "Dachten dat we gered waren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Totale desillusie bij Waasland-Beveren: "Dachten dat we gered waren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren stond vanavond tegen Standard op zeven minuten van het eind nog op een knappe 1-2 voorsprong, maar in de slotfase ging het toch nog mis. De Waaslanders waren achteraf uiteraard enorm teleurgesteld.

Sander De Graeve in Luik

Lange tijd leek Emond de winning goal gemaakt te hebben. Met een knappe vrije trap maakte hij misschien wel het mooiste doelpunt uit zijn carrière. "Het is één van de mooiere, maar wat maakt het uit? We zijn heel erg teleurgesteld en verdienden minstens een puntje hier. Toen we op het veld stonden waren we overtuigd dat we de drie punten verdienden."

Waasland-Beveren kwam heel dicht bij drie punten van levensbelang. "We dachten dat we bijna gered waren", geeft Emond mee. We maakten het al vaker mee, jammer genoeg overkomt het ons wel meer. Zelfs indien we hier de drie punten pakten, was het niet gestolen", sluit de aanvaller van de Leeuwen af.

Ook Jonathan Rowell mocht terugkijken op een uitstekende wedstrijd. Hij scoorde de eerste goal en lokte de vrije trap van Emond uit. "De coach vraagt dat ook, hij wil steeds dat de middenvelders in de zestien opduiken. Jammer genoeg lukte dat niet al te vaak. Voorin konden we de bal amper bijhouden."

Hun goals waren ook niet de mooiste om naar te kijken

Het worden nog zware weken voor Waasland-Beveren. Zeker na de tik van vanavond. "Als je naar een plek als deze komt, waar de supporters de ploeg naar voren stuwen, kan dat gebeuren. Hun goals waren ook niet de mooiste om naar te kijken. Een afgeweken bal en een corner die doorschiet. Dat is voetbal zeker?"

"We voelden ons nochtans op ons gemak. Enkel zo'n goals gingen er bij ons binnengaan vanavond. Zels José Riga kwam ons feliciteren." Nu wordt het bang afwachten morgen. "Ik ga kijken, ja. En hopen dat de concurrentie verliest, meer kunnen we niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties