Reactie Standard-coach eist nieuwe grasmat: "We hebben telkens twee tegenstanders"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Standard-coach eist nieuwe grasmat: "We hebben telkens twee tegenstanders"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De grasmat van het Stade Maurice Dufrasne ligt er al een volledig seizoen enorm slecht bij. Maar gisteren leek het dieptepunt nogmaals bereikt. Als zelfs José Riga meermaals aan de alarmbel gaat trekken.

Cédric De Volder in Luik

De eerste twintig minuten in de wedstrijd tussen Standard en Cercle Brugge viel er amper iets te beleven. Genoeg tijd om onszelf de volgende vraag te stellen: waren het schapen of koeien die de afgelopen week hadden doorgebracht op de grasmat van Sclessin?

"We spelen telkens tegen twee tegenstanders", trekt ook José Riga aan de alarmbel. "Deze keer was dat Cercle Brugge en het veld. Ik merk ondertussen ook de frustratie in de kleedkamer. Zo'n veld is in het voordeel van de defensief ingestelde ploegen."

Ik merk ondertussen ook de frustratie in de kleedkamer

Enig probleem: Roland Duchâtelet weigert in de buidel te tasten vooraleer hij weet waar de oorzaak van het probleem ligt. Volgens de ene moeten de terreinknechten met de vinger worden gewezen, de andere beweert dan weer dat de bodem besmet is met een virus.

Dat interesseert Riga echter allemaal niet. "Er moet absoluut iets gebeuren. Of ik een nieuwe grasmat ga forceren in de kleedkamer? Er moet gewoon een oplossing komen. Moeilijk is dat niet, hé."'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties