Supporters Antwerp duidelijk: "De club moet nu de licentieaanvraag indienen"

Supporters Antwerp duidelijk: "De club moet nu de licentieaanvraag indienen"
Foto: © Photonews

Bij Antwerp zitten ze op hete kolen. "Ik begrijp het ongeduld van de fans", gaf nieuwe sterke man Patrick Decuyper al aan. Maar de fans willen - bij monde van supporterscollectief Act as One - niet langer talmen. Hun boodschap is duidelijk: dien het licentiedossier nu in, wacht niet langer.

"Er moet gebouwd worden aan de toekomst op de ruïnes van deze club", aldus Act as One in een persbericht. Zij willen niet langer dat er geaarzeld en getalmd wordt.

Reden daarom? Even simpel als duidelijk: alle zaken om aan de licentievoorwaarden te voldoen zijn aanwezig binnen de club. En dus moet er snel duidelijkheid komen. Dat er nog geen akkoord is over de gronden tussen de familie Mintjens en Decuyper is voor hen dus ook geen reden om te wachten. 

Lees het hele persbericht hier even na:

ACT as ONE blijft de hand reiken aan iedereen die het beste voorheeft met Antwerp en herhaalt zijn oproep. Op de ruïnes van onze club moet er opnieuw gebouwd worden aan de toekomst. Naast een langetermijnvisie vereist dat vandaag urgente maatregelen op de korte termijn.

Op korte termijn dient de club de licentieaanvraag in te dienen. ACT as ONE benadrukt dat de indiening van het licentiedossier cruciaal is voor het voortbestaan van de club en het project dat ervoor moet zorgen dat er opnieuw gebouwd kan worden. Er is geen valabele reden om nog te talmen: zoals de kaarten nu liggen, is het perfect mogelijk om aan alle licentievoorwaarden van de KBVB te voldoen.

ACT as ONE verwacht dan ook dat het dossier onmiddellijk wordt ingediend. Pokeren met de toekomst van onze club is nooit een goed idee, maar kan in de huidige, precaire situatie fataal zijn voor Royal Antwerp Football Club. Dat is alvast één facet van de Antwerp-cultuur waar ACT as ONE komaf mee wil maken. Geen woorden, maar daden!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties