Hazard versus Ibrahimovic, part 2

Hazard versus Ibrahimovic, part 2
Foto: © Photonews

Vanavond staan er twee wedstrijden op het programma in de achtste finale van de Champions League. De clash tussen PSG en Chelsea trekt daarbij alle aandacht naar zich toe. Na de 1-1 uit de heenmatch is alles nog mogelijk.

De confrontatie tussen PSG en Chelsea is er eentje om naar uit te kijken. Een duel tussen Hazard en Ibrahimovic, een clash tussen Parijs en Londen. Superster Ibrahimovic zal extra gemotiveerd zijn om tegen zijn ex-coach Mourinho te schitteren.

Het is al de achtste keer dat de Portugees en de Zweed tegen over elkaar staan vanavond. Na de 1-1 uit de heenmatch is alles nog steeds mogelijk. Chelsea kan na het uitdoelpunt in principe de bus parkeren in eigen huis, maar dan zal er gerekend worden op een sterke Courtois.

Koning Robben (bis)

Na al de aandacht voor die kraker in Londen, zou men bijna vergeten dat ook Bayern München voetbalt vanavond. De Rekordmeister heeft het de laatste tijd makkelijker in eigen land dan in Europa.

Het is vooral uitkijken naar Arjen Robben, de Nederlander schittert in Duitsland en scoort doelpunten alsof hij er Oscars mee kan verdienen. Maar in de 0-0 in Oekraïne lukte dat niet. Vanavond een herkansing dus!

Durft u een gokje wagen?

Een zege van de Oekrainers in Duitsland levert u bij een inzet van 60 euro al 1080 euro op. Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u alvast op weg met een gratis wedtegoed!

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties