Decuyper: "Meer dan ooit overtuigd van ons project"

Lennert Vannooten
| 37 reacties
Decuyper: "Meer dan ooit overtuigd van ons project"
Foto: © Photonews

Patrick Decuyper hoopt op een constructief akkoord voor Antwerp FC, zodat de club een zekere toekomst tegemoet gaat. Zonder een akkoord is de toekomst een pak onzekerder.

Antwerp wacht voorlopig nog op reacties van andere partijen om concrete afsrpaken te maken rond de toekomst van de club. De focus lag de afgelopen dagen vooral op de verdere uitwerking van het project en het behalen van de licentie.   

"We zijn meer dan ooit overtuigd van het project dat we voor ogen hebben en staan klaar om per direct onze schouders onder het nieuwe Antwerp te plaatsen", liet Decuyper weten in een officiële mededeling. 

"Het is geenszins de bedoeling om partijen onder druk te zetten maar de realiteit van de tijdsdruk mogen we niet negeren. Mits een constructief akkoord is er voor RAFC een zekere toekomst, zonder akkoord is de toekomst een stuk onzekerder."

"Wij reiken nogmaals de hand aan alle partijen om op onze uitnodiging tot gesprek in te gaan en, in het  belang van alle betrokkenen maar vooral in het belang van Royal Antwerp Football Club, tot een definitieve overeenkomst te komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties