"Het is volgende week moeilijk kiezen voor Club"

"Het is volgende week moeilijk kiezen voor Club"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt volgende donderdag met een kleine marge richting Istanboel voor EL-return tegen Beşiktaş JK. Kan blauw-zwart de prestatie van gisteren ook op Turkse bodem herhalen? Volgens Hugo Broos zitten Preud'homme en co hoe dan ook in een moeilijke situatie.

De gewezen speler en oefenmeester van Club zag een goeie tweede helft in Jan Breydel. "De eerste periode was veel te afwachtend. Na de goal van De Sutter hebben ze geïllustreerd wat ze in hun mars hebben", opent hij bij Voetbalkrant.com.

Toch blijft een voorspelling maken voor volgende week link. "Ze zitten in een moeilijke situatie", vindt Broos. "Een verdere kwalificatie in de Europa League is niet niks, maar drie dagen later volgt die bekerfinale.

Ze zullen het Club zo oncomfortabel mogelijk maken

"Het is moeilijk kiezen. Als ze de kwartfinale halen, hebben ze dat toch al op zak. Doorstoten kan de ploeg een geweldige boost geven."

Acht Broos een gelijkaardig scenario als gisteren mogelijk? "Beşiktaş moet sowieso scoren, dat is niet slecht", besluit hij. "Toch zal het niet makkelijk worden. Ik herinner me nog gelijkaardige omstandigheden tegen Trabzonspor en Galatasaray. Die 50.000 Turken zullen het Club zo oncomfortabel mogelijk maken." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties