Opmerkelijk: volgens De Mos heeft deze jongen geen plaats in de verdediging van Anderlecht

Opmerkelijk: volgens De Mos heeft deze jongen geen plaats in de verdediging van Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Aad de Mos heeft in S/V Magazine zijn mening gegeven over de verdediging van Anderlecht. Als iedereen daar fit is, is het immers drummen. En volgens de Nederlander heeft de Portugees Rolando geen plaats inhet elftal.

"Centraal rechts is Mbemba de meest zeker optie. Het is geen toeval dat veel grote Europese clubs aan zijn mouw trekken. Zelfs Porto, als je de geruchten mag geloven. Dat is ook niet verwonderlijk: de Congolees heeft veel meer te bieden dan Rolando", aldus De Mos.

"Verdedigend is hij onverzettelijk, terwijl de andere af en toe een foutje maakt, zoals bijvoorbeeld tegen KV Mechelen, waar hij verantwoordelijk was voor de late gelijkmaker van Dalibor Veselinovic, of vorig weekend nog tegen Lokeren, waar hij ook niet geweldig presteerde."

"De Portugees is misschien goed in een ploeg die laag speelt, maar op het moment dat de ruimtes groter worden is hij niet honderd procent betrouwbaar. Dat is ook de reden waarom hij het nooit lang heeft uitgezongen bij de grote clubs waar hij gespeeld heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties