Reactie Genk-killer De Sart: "Dit is mooi voor Wallonië"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Genk-killer De Sart: "Dit is mooi voor Wallonië"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Julien De Sart ontpopte zich zondag tot de held van Wallonië. Zijn goal tegen Genk bezorgde Standard niet enkel 3 punten, maar Charleroi ook een play-off 1-ticket.

Robby Morren en Jordan Horwood in Luik

"Een zondagschot", zo noemde men zijn goal bij Genk, maar het was een pareltje. Vanop dik 20 meter knalde De Sart de bal staalhard in de linkerbovenhoek.

"Ik heb niet getwijfeld. Ik krijgt niet zo vaak de kans om op doel te trappen tijdens de match. Ik ging vol mijn kans", aldus de middenvelder. Met de gekende afloop. De netten trilden en Charleroi mag naar PO 1 in plaats van Genk.

"Dat Charleroi nu play-off 1 speelt is mooi voor Wallonië en voor het spektakel, zeker met de derby die we onderling zullen uitvechten."

Goed beginnen en dan kunnen we meestrijden voor de titel

"Voor ons blijft alles mogelijk. We sluipen dichter bij de ploegen die vandaag punten verloren hebben. Het belangrijkste is om goed aan die play-offs te beginnen. Als dat lukt, kunnen we nog meestrijden voor de titel. Dit jaar liggen de verwachtingen minder hoog dan vorig jaar en dat zou in ons voordeel kunnen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties