Everton-Belg wordt beloond voor knappe prestaties

bart ver elst
| 4 reacties
Everton-Belg wordt beloond voor knappe prestaties
Foto: © photonews

Romelu Lukaku is verkozen tot speler van de maand bij Everton. De recordaankoop van The Toffees krijgt deze prijs door zijn 10 doelpunten die hij reeds maakte in 2015. Ook afgelopen weekend was Lukaku nog trefzeker voor Everton.

Romelu Lukaku is momenteel in goede doen. Hij scoorde enkele weken geleden zijn eerste hattrick voor Everton in het Europa League-duel tegen Young Boys Bern. Ook in de Premier League pikt hij regelmatig zijn doelpuntje mee. Nu wordt hij dus beloond voor zijn prestaties.

De 21-jarige aanvaller blijft nuchter na het krijgen van deze prijs. “Het is altijd speciaal om zo’n prijs te winnen, maar er is nog veel werk dit seizoen. We moeten proberen zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie en iedereen weet dat ik de Europa League wil winnen”, aldus Lukaku.

“Iedereen weet dat ik de Europa League wil winnen”

Afgelopen weekend was de Rode Duivel opnieuw trefzeker door te tekenen voor het tweede doelpunt tegen Newcastle. “Het was een belangrijke goal want na mijn doelpunt kregen we meer controle over de wedstrijd. Nu hebben we donderdag werk te doen tegen Dynamo Kiev, maar ik heb vertrouwen in mijn ploegmaats”, besluit een strijdvaardige Lukaku. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties