Molenbeek zegt 'neen' tegen nieuw RWDM

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Molenbeek zegt 'neen' tegen nieuw RWDM
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met RWDM Brussels verdween vorig jaar definitief wat er van het historische fusieproject Racing White Daring Molenbeek overbleef. Onlangs kwamen er plannen om RWDM opnieuw op te richten, maar de gemeente Molenbeek ziet een tweede ploeg in het Edmond Machtensstadion niet zitten.

Met White Star Brussels speelt er immers al een ploeg in de oude thuishaven van RWDM. De gemeente wil dat zo houden, ook al komt er amper volk kijken naar de wedstrijden van de tweedeklasser onder leiding van het dubieus figuur John Bico. Bico is de ex-makelaar van de Hazards die ooit Thorgan aan Anderlecht beloofde.

Willen de relatie met Bico niet op het spel zetten

Het nieuwe project wil opnieuw volk naar het stadion lokken, maar dat ziet de gemeente niet zitten. "De relatie met John Bico en de mensen van White Star is uitstekend", aldus schepen van Sport Ahmed El-Khanouss aan Belga. "Hij betaalt de facturen, doet het onderhoud, enzovoort."

"We willen dat niet op spel zetten door een project dat enkel op papier bestaat." Hij sluit een samenwerking in de toekomst niet uit. "Daarvoor moet zijn plan eerst nog een pak concreter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties